Red Bull ring – MotoGP

2011. május 15-én nyílt meg újra hivatalosan a felújított osztrák versenypálya Spielbergben. Zeltweg mellett régebben Österreichring majd A1-Ring néven volt ismert a pálya, amit most a legújabb befektetők után Red Bull Ringnek neveztek el. A megújulás után a Red Bull cég egy komplett szabadidő központot épített fel, így nem csak a motorsportok szerelmeseinek érdemes ellátogatni ide, alig 200 km-re a magyar államhatártól, hanem mindenkinek.

A pályán lehet gokartozni, motorozni, terep motorozni, offroadozni, KTM X-Bow versenyautókat tesztelni, de a Driving Centerben a vezetői képességeiket is tesztelhetik a pályára kilátogatók. Aki mást akar az hegyet mászhat, horgászhat, biciklizhet vagy épp golfozhat, mert itt erre is van lehetőség!

A FIA Level 1-es szintjét teljesítő létesítmény első komolyabb rendezvénye, minden évadban a DTM verseny június első hétvégéjén, amit Porsche Kupa, KTM versenyek, Ducati gyorsasági hétvégék, és még számos izgalmas program követ a nyár folyamán.

Az Ausztriai Red Bull Ringen Tartott MotoGP Verseny: Sebesség, Adrenalin és Versenyzés Varázsa

Az Ausztriai Red Bull Ring egy ikonikus pálya, ahol a motorsport szerelmesei összegyűlnek, hogy megcsodálják a MotoGP versenyek izgalmas és lendületes akcióját. Ez a versenypálya nem csupán egy hely, ahol a motorosok gyorsasága és ügyessége megmérettetik, hanem egy olyan esemény, amely az egész világot lázba hozza. A MotoGP versenyek adrenalin, sebesség és technikai tudás tökéletes elegyét kínálják, melyek a versenyzők és a nézők szívét egyaránt megdobogtatják.

A Red Bull Ring egy összetett pálya, amelynek hossza és kanyarjai kihívást jelentenek a motorosok számára. A hosszú egyenesek és a gyors kanyarok tökéletes teret kínálnak a gyorsulásra és a fékezésre, ami a MotoGP versenyek egyik legizgalmasabb vonzerejét képezi. A versenyzőknek tökéletes egyensúlyt kell találniuk a sebesség és a stabilitás között, miközben az utolsó centimétereken küzdenek a pozíciójukért.

Az Ausztriai MotoGP verseny a profi motorosok krémjét vonzza, akik a legjobbak között vannak a pályafutásuk során elért eredményeik alapján. A versenyzők nem csupán a sebességgel és a technikai képességeikkel versenyeznek, hanem az időjárás és a pályaállapot változásainak is folyamatosan alkalmazkodniuk kell. A versenyek során a stratégia és a gyors döntések meghozatala is döntő fontosságú a győzelemhez.

Az Ausztriai Red Bull Ringen tartott MotoGP versenyek nem csupán a motorosok számára izgalmasak, hanem a nézők számára is felejthetetlen élményt nyújtanak. A pálya környezete és a verseny hangulata a rajongókat a versenypálya szélére vonzza, ahol a zúgó motorok és a versenyzők elszántsága mindenkit lenyűgöz. A lelkesedés és a támogatás, amit a nézők kifejeznek a versenyzők iránt, csak még égetőbbé teszi a versenyek izgalmát és drámáját.

Az Ausztriai Red Bull Ringen tartott MotoGP versenyek olyan események, amelyek a motorsport rajongóit egyszerre szórakoztatják és inspirálják. A sebesség, a versenyzés intenzitása és a motorosok hihetetlen képességei mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek a versenyek az év legkiemelkedőbb sporteseményei közé tartozzanak. Az Ausztriai MotoGP versenyek a motorosok és a nézők számára egyaránt felejthetetlen pillanatokat teremtenek, és tovább erősítik a motorsport világának vonzerejét és elköteleződését.

Idén 2023 Augusztus 18-20 ig vannak – voltak a versenyek. 

Ilyenkor mindenhol teltház van Murauban is, hisz rengeteg ember érkezik a versenyekre.

Nálunk is teltház volt mindkét szálláson. 

A Steinadler panzióban is 8 motoros szállt meg magyarok és olaszok.

Mindannyian elégedettek voltak, hisz a Steinadler a legszebb helyen van, csendes biztonságos utca, saját biztonságos parkolója van, kertet is lehet használni amikor itt vannak, vagy este beszélgetni kiülni a teraszra.

A Steinadler a motorosk legkedveltebb panziója lett.

@bestguesthousesinmurau Murau legjobb szállása motorosoknak. Pension Steinadler. #murauszállás #motoros #motorosszállás #motogp #motocykle #motorsport #motocross ♬ Chichiquetere – HCTM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük