Pension Steinadler apartmanház

Pension Steinadler apartmanház

 

Google térkép itt

Murau térkép

A Pension Steinadler magasból. Drónfelvétel.

A szobák a szálláshelyek bemutatása.

Pension Steinadler – Kőszáli sas appartmanház Murau

2023 júniusában indult Murau legszebb apartmanháza a Pension Steinadler!

Közel van a centrum, a központ, minden étterem gyalog gyorsan elérhető. A játszótér 1 perc séta, a hegy az út a tóhoz 5 percere tölünk indul.

 

Cim: 8850 Murau Grünfelsgasse 2

Könnyen megközelithető autóval és a ház mellett 4 saját parkoló van.

Az apartman a hegy lábánál, csendes parkos környezetben van, egy hatalmas fenyőfával az udvaron, amin madárcsicsergés teszi hangulatossá a környezetet.

Egyes szobák a hegyre, mások a folyóra a kastélyra néznek. 

2 apartmanban nagy konyha van, mig a 2. emeleti lakrészben nincs konyha, csak hütőszekrény, mikro, vizmelegitő.

1. A földszinti apartmanban 2 személy fér el egy francia ágyon.

2. Az első emeleti apartmanban 3 személy fér el egy francia ágy és 1 külön ágy van. Igény esetén a konyhában van egy kinyitható kanapé ágy még 2 személynek.

3. A 2. emeleti lakrész 6 személynek jó, de ha igény van rá 10 ágy van. Abban különleges, hogy azt csak egy család vagy baráti társaság veheti ki, mivel eredetileg nem appartman volt, igy egy tágas nappaliba vezet fel a lépcső amiből 5 helység nyilik.

  • Van egy modern zuhanyzós fürdőszoba, egy toalett WC.
  • Van egy 2 ágyas szoba szép népmüvészeti motivumos bútorzattal  és
  • egy 4 ágyas szoba
  • és egy 2 ágyas szoba. 
  • a fürdőszobás szobában is van egy franciaágy, de azt csak akkor használjuk ha a vendégek szeretnének 10-en jönni, és elfogadják azt, hogy oda bejárnak fürdeni a család csapat más tagjai.
  • Van egy nagy nappali étkező ahova a lépcsőfeljáró vezet

Mivel „folyosón” van a wc és a fürdőszoba ezért csak összetartozó család társaság tud ide jönni. 

Igény esetén a kertbe is ki lehet ülni, de kérjük a kulturált felelősségteljes viselkedést. Gyerekek nem lehetnek felügyelet nélkül, ne mászanak keritésre, fára, pinpongasztalra stb.

Mi nagyon vártuk az indulást, és tudjuk, hogy továbbra is vendégeink kényelme lesz az első, és ahogy a Jázmin panzió is egyre népszerübb egyre több a visszajáró vendég, igy a Steinadler is Murau legkedveltebb helye lesz, mivel csendes nyugodt a környék, nincs autó forgalom, hajnalban nem tisztitják az utcát mint a Jázminnál, és mégis közel van mindenhez. A játszó és edzőtér 1 perc séta. A hegy kirándulóhelye 5 perc.

A kreischbergi sipálya 6 perc autóval. 

Vissza a kezdőlapra

Pension Steinadler a Facebookon.

@bestguesthousesinmurau Ha a legjobb szállást keresed Murauban akkor nézd a weboldalamon. Steinadler panzió Murau. Foglalj időben személyesen. #pensionsteinadler #murauszállás #ausztriaiinformáció #murauprogram #ausztriaimagyarok #ausztriaiszállás #booking ♬ eredeti hang – Murau Kreischberg Zimmer